Keep Light

Bavimo se isporukom opreme, projektovanjem i izvođenjem radova na izgradnji dekorativnog i novogodišnjeg osvetljenja gde smo bez premca na tržištu.
Sa ponosom ističemo da smo među retkim preduzećima koji mogu da se pohvale sa 20 godišnjim iskustvom u projektovanju i izvođenju radova na izgradnji, rekonstrukciji, dogradnji, adaptaciji i sanaciji objekata u oblasti javnog, dekorativnog, urbanog i funkcionalnog osvetljenja (ulice, putevi, tuneli, sportski, industrijski i stambeni objekti).
U mogućnosti smo da Vam ponudimo kompletna rešenja:

Projektovanje osvetljenja za sve vrste objekata i lokacija;
Isporuka 2D i 3D dekorativnih elemenata;
Montaža i demontaža u svim vremenskim uslovima;
Iznajmljivanje novogodišnjih figura;
Reparacija starih dekorativnih elemenata;
Čuvanje i skladištenje u posebno izgrađenom magacinskom prostoru.

SPECIJALIZACIJA


Specijalizovali smo se u projektovanju i izgradnji dekorativnog i novogodišnjeg osvetljenja.
Dugogodišnej iskustvo, veliki broj uspešnih projekata i briga o klijentima nam je omogućila da postanemo lider u svojoj delatnosti koju obavljamo izuzetno stručno i sa puno ljubavi.
Trudimo se da sve Vaše želje pretočimo u projekte koje izvršavamo po visokim standardima i u optimalnom vremenskom roku.

STRUČNI KADAR


Naš tim čini iskusni inženjerski i tehnički kadar koji projektuje i izvodi radove vezane za osvetljenje i održavanje svih sistema, čak i pod jako teškim uslovima.
Posebno smo ponosni i na lične licence članova našeg tima, a težište stavljmo i na stalno usavršavanje i edukaciju.
Izuzetan vozni park i mehanizacija su neizostavna podrška našem timu. Bez opreme vrhunskog kvaliteta naši projekti ne bi odgovorili svim standardima sa takvom preciznošću i kvalitetom.

PARTNERSTVO


Od 2001. godine partner smo najvećeg svetskog proizvođača elemenata za dekorativno osvetljenje FOTODIASTASI iz Grčke. Renomirani proizvođač sa višedecenijskom tradicijom i zadovoljnim klijentima na svim kontinentima je bio logičan izbor pri odabiru partnera na koga se možemo oslonti.

Sertifikati

ISOQAR

ISOQAR je akreditovano sertifikaciono telo koje je ovlašćeno da sprovodi ocenjivanje kompanija i da izdaje sertifikate za niz menadžment sistema (kao što su ISO 9001 & 14001).

ISOQAR je sertifikovao na hiljade kompanija širom sveta po osnovu različitih ISO standarda. Ovaj broj iz dana iz dan se uvećava. Sve veći broj kompanija ne samo da shvata prednost sertifikacije «kvaliteta» ili «ekologije», već shvataju i prednost sertifikacije sa ISOQAR-om.

Zamišljen sredinom osamdesetih godina, ISOQAR je avgusta 1991 godine postao registrovana kompanija. Ovu kompaniju su osnovali David Compton i George Maxwell koristeći svoje dugogodišnje iskustvo iz oblasti kvaliteta. Znanje su stekli radeći kao menadžeri kvaliteta i vodeći ocenjivači mnogih sertifikacionih kuća.

Danas, ISOQAR zapošljava sopstvene regionalne ocenjivače u Velikoj Britaniji i širom sveta. I do danas glavni direktori ISOQARA su aktivni u koordinaciji rada iz svog sedišta u Mančesteru sa istim entuzijazmom kao i na početku.

Pogledajte sertifikat